1
Sníh z vaječných bílků:
Zahřejte vaječné bílky a 100g krupicového cukru na 50 °C. Nechte zchladit, poté přimíchejte špachtlí 100g moučkového cukru. Pomocí zdobičky vytvořte vrcholky na plech. Poté pečte 2 hodiny na 60 °C.
2
Sušenky:
Smíchejte mouku s máslem a 75g cukru krupice. Poté přidejte žloutek a vanilkový extrakt a vytvořte jednolitou směs. Rozprostřete na tenkou vrstvu, vykrájejte kolečka a pečte 12 minut na 170 °C.
3
Vanilkový Chantilly krém:
Smíchejte smatanu na vaření, mascarpone, 30g moučkového cukru a 1 vanilkový lusk. Naplňte zdobičku a nechte odpočívat na chladném místě.
4
Postup:
Umístěte 3 kopečky zmrzliny Carte d´Or Strawberry na sušenku, vytvořte z vanilkového Chantilly krému malé vrcholky. Přidejte nahoru sníh, ovoce, malinový sirup a jedlé okvětní lístky.