Skip to content

Čokoládový fondant

Čokoládový fondant

  • Počet porcí

    osoby
  • Čas

    mins
  • Obtížnost

Ingredience

  • Zmrzlina Carte d’Or Salted Caramel
  • 160 g čokolády
  • 130 g másla
  • 150 g cukru
  • 3 vajíčka
  • 50 g mouky
  • 1 Rozehřejte troubu na 210 °C. Roztopte čokoládu s máslem. Přidejte cukr a promíchejte. Přidávejte vajíčka po jednom a každé dobře rozmíchejte. Přidejte mouku a všechno jemně promíchejte za pomocí mixéru.
  • 2 Nalijte těsto do muffinových formiček do ¾ a vložte do trouby na 11 minut tak, aby fudge bylo uprostřed tekuté. Nechte fudge 5 minut vychladnout a poté je vyndejte z formiček na talíř. Posypte talíř kakaovým práškem a přidejte kopeček zmrzliny Carte d’Or Salted Caramel

Inspirujte se

Ingredience do dezertů

Zkuste další

Lákavé recepty